به گزارش خبرگزاری مهر، کامران رومیانی افزود: متعاقب اقدامات اطلاعاتی و رصد مستمر فعالیت‌های دشمنان نظام، افرادی شناسایی و احضار شدند که با شبکه‌های معاند نظام ارتباط داشته و در راستای اهداف آنان اقدام می‌کردند.

وی ادامه داد: پس از تفهیم عنوان اتهامی «فعالیت تبلیغی و رسانه‌ای در حمایت از رژیم صهیونیستی و دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق تماس و همکاری با شبکه‌های معاند» به متهمان، پرونده قضایی برای این افراد تشکیل و قرار متناسب صادر شد.

رومیانی گفت: تحقیقات بیشتر در خصوص ابعاد مختلف پرونده و میزان همکاری آنان با شبکه‌های ضد انقلاب و سایر دشمنان نظام جمهوری اسلامی، با جدیت ادامه دارد و پرونده در مراحل رسیدگی است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گتوند با تأکید بر برخورد قاطع با هرگونه همکاری با شبکه‌های معاند و تلاش برای ضربه زدن به امنیت ملی از عموم مردم خواست تا هوشیاری خود را حفظ کرده و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را بلافاصله به مراجع قضایی و امنیتی گزارش دهند.

سهام:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *