به گزارش خبرنگار مهر، حسن بابایی ظهر یکشنبه در جریان سفر به گرمسار برای اعطای اسناد مالکیت صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان اعلام کرد: صدور اسناد مالکیت برای صنایع از اولویت های قوه قضائیه و سازمان ثبت اسناد کشور است.

وی از صدور اسناد مالکیت برای ۸۰ درصد از صنایع و سرمایه گذاران کشورمان خبر داد و افزود: صدور مابقی اسناد مالکیت نیز با سرعت و دقت در دست اجرا است.

معاون قوه قضائیه با بیان اینکه این اسناد با اولویت مناطق ویژه اقتصادی دنبال می شود، بیان کرد: صدور اسناد برای ۴۸ منطقه ویژه اقتصادی کشورمان از جمله گرمسار در دست اجرا است.

بابایی با بیان اینکه این اقدام از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ۱۸ منطقه آزاد تجاری مانند کیش، انزلی و آبادان و … نیز در دست اجرا است، بیان کرد: به زودی همه این صنایع دارای اسناد تثبیت مالکیت می شوند.

وی با بیان اینکه اعطای این اسناد باعث دلگرمی سرمایه گذاران می شود، افزود: داشتن پروانه فعالیت مهمترین لازمه صدور اسناد تثبیت مالکیت برای واحد های تولیدی و صنعتی کشورمان است.

سهام:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *