به گزارش خبرگزاری مهر، ۱۸ دی ماه سال گذشته، شهرام صادقی در حوالی چهارراه گلزار کرج با یک دستگاه خودروی پراید به سمت مأموران حاضر در محل حمله کرد و چند نفر از مأموران فراجا را زیر گرفت.

این حادثه به مصدومیت هفت مأمور فراجا از ناحیه سر، دست، پا و چشم منجر شد که یکی از آنان نیز برای مدتی طولانی در کما قرار گرفت.

بر اساس گزارش پرونده، متهم پس از این اقدام، خودروی خود را به آتش زد و از محل متواری شد.

پس از وقوع حادثه، دستورات قضایی برای شناسایی و بازداشت عامل حمله صادر شد.

در ادامه تحقیقات و با اقدامات اطلاعاتی مأموران فراجا در استان البرز، مشخص شد متهم با استفاده از هویت جعلی در یک کمپ ترک اعتیاد مخفی شده است.

مأموران پس از شناسایی محل اختفای وی، متهم را بازداشت کردند.

ادعای سرقت خودرو رد شد

متهم پس از دستگیری مدعی شد که در شب حادثه از اسلامشهر به سمت منزل خود در کردان ساوجبلاغ در حرکت بوده و برای مراجعه به یک طباخی وارد محدوده چهارراه گلزار کرج شده است.

وی همچنین مدعی شد خودروی پرایدش در این محدوده به سرقت رفته و بلافاصله موضوع را از طریق پلیس ۱۱۰ اطلاع داده است.

با دستور بازپرس پرونده، سوابق تماس‌های تلفنی و گزارش‌های ثبت‌شده در سامانه پلیس ۱۱۰ بررسی شد که بر اساس اعلام پرونده، هیچ تماسی از سوی متهم درباره سرقت خودرو ثبت نشده بود.

اعتراف متهم به حمله

در ادامه تحقیقات، متهم با توجه به مستندات ارائه‌شده، وقوع حمله به مأموران را پذیرفت.

کلیک کنید:  دستور دادستان کل کشور به دادستان تهران برای تحقیق درباره خسارات مردم - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

بر اساس محتویات پرونده، وی اعلام کرد که در شب حادثه به چهارراه گلزار کرج رفته و در حالی که مأموران یگان ویژه فراجا برای تأمین نظم و امنیت در محل حضور داشتند، خودرو را با سرعت به سمت مأموران هدایت کرده است.

این اقدام به مصدومیت هفت مأمور منجر شد و متهم پس از آن با همکاری برخی افراد حاضر در محل، خودروی خود را به آتش زد و متواری شد.

صدور حکم اعدام در دادگاه انقلاب کرج

پس از تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده در دادگاه انقلاب کرج با حضور وکیل متهم مورد رسیدگی قرار گرفت.

دادگاه پس از ختم رسیدگی، متهم را به اتهام «اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا و گروه‌های متخاصم موضوع ماده یک قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» به اعدام و مصادره کلیه اموال محکوم کرد.

تأیید حکم در دیوان عالی کشور

پس از ابلاغ رأی به متهم و وکیل وی، پرونده برای رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد.

بر اساس این گزارش، دیوان عالی کشور نیز رأی صادرشده را تأیید کرد و پس از طی مراحل قانونی، حکم اعدام شهرام صادقی بامداد امروز اجرا شد.

سهام:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *