به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان پنجاه و دومین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، بعدازظهر امروز (چهارشنبه ۶ اسفند) در سفری غیررسمی به همراه هیئت عالی قضایی وارد استان البرز شد.

با عنایت به احکام شرعی ناظر بر مسافرت در ماه مبارک رمضان، برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه و هیئت همراه به استان البرز از بعدازظهر امروز آغاز شد.

رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان سفر به استان البرز، برنامه‌هایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم این استان ترتیب خواهند داد.

نشست با قضات و کارکنان واحدهای قضایی، برگزاری جلسه با مسئولان استانی و همچنین پیگیری اجرای مصوبات سفر پیشین هیئت عالی قضایی به استان البرز، از جمله برنامه‌های رئیس دستگاه قضا در سفر به این استان است.

کلیک کنید:  آنچه باید درباره ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول بدانید - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
سهام:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *